Wedding Dj σε Νησιά Μύκονο - Σαντορίνη - Σίφνο - Πάρο

Ψάχνετε έναν Disc Jockey που θα απογειώσει το γαμήλιο πάρτι σας συνδυάζοντας το προσωπικό σας στυλ με την πολυετή εμπειρία του; Θέλετε η μουσική στο γάμο σας να ΜΗΝ είναι η ίδια που ακούσατε την προηγούμενη και την παρα προηγούμενη εβδομάδα στους γάμους που ήσασταν καλεσμένοι; Επιθυμείτε να ακούσετε επιτέλους κάτι καινούργιο στο γάμο σας από επαγγελματίες DJ επιπέδου Club και όχι dj που παίζουν στο σπίτι τους και ξαφνικά αναλαμβάνουν γάμους; Θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να μας δώσετε τη δυνατότητα να κάνουμε τη βραδιά του Γάμου σας αξέχαστη για εσάς και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας!

Γιατί να μας επιλέξετε;

 •  Γιατί έχουμε αναλάβει εκατοντάδες γάμους σε προορισμούς γαμήλιων πάρτυ όπως τα Ελληνικά νησιά
 •  Γιατί η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους επαγγελματίες Dj
 •  Για τον ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό μας που είναι τελευταίας γενιάς
 •  Γιατί διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την εγκατάσταση και την υλοποίηση των special effects
 •  Γιατί μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας λόγω της μεγάλες εμπειρίας μας στο χώρο του Γάμου
 •  Για τις εντυπωσιακές ιδέες και λύσεις στη διακόσμηση του γάμου σας
 •  Για το ανανεωμένο μας playlist με τα κορυφαία hits
 •  Για τη σχέση κόστους και ποιότητας υπηρεσιών που σας συμφέρει

Είμαστε απόλυτα σίγουροι:

 •  Έχουμε τον τρόπο να διασκεδάσουμε τους καλεσμένους σας βάση των δικών σας μουσικών επιλογών
 •  Θα εντυπωσιαστείτε με τα φαντασμαγορικά εφέ και τον εξειδικευμένο φωτισμό μας
 •   Τα ηχεία μας είναι υψηλής πιστότητας και η μουσική θα ακούγεται ευχάριστα στα αυτιά σας
 •  Οι μουσικές επιλογές μας δεν θα είναι μονότονες και βαρετές
 •  Προσαρμοζόμαστε στη διάθεση των καλεσμένων σας
 •  Δεν θα αγχωθείτε με την ετοιμασία όσον αφορά τη μουσική κάλυψη
 •  Η εξ’ αποστάσεως επικοινωνία μας θα είναι άριστη

Μας ρωτάνε...

1Ο γάμος μας θα γίνει στη Μύκονο. Μπορείτε να τον αναλάβετε;
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στη μουσική και ηχητική κάλυψη των destination weddings γι' αυτό άλλωστε κάθε χρόνο αναλαμβάνει δεκάδες εκδηλώσεις σε hot προορισμούς για γαμήλιες δεξιώσεις όπως στη Μύκονο τη Σαντορίνη τη Σίφνο, το Πήλιο και πολλά άλλα ειδυλλιακά μέρη...
2Έχετε συγκεκριμένο ρεπερτόριο;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ρεπερτόριο στις γαμήλιες δεξιώσεις διότι οι ηλικιακές ομάδες ποικίλουν όπως ποικίλουν και οι προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη. Οι καλεσμένοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μεταξύ 18-19 ετών μέχρι 65-70 ετών. Κύριο μέλημα μας είναι να περάσουν όλοι καλά δίνοντας φυσικά έμφαση στις προτιμήσεις του ζευγαριού. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι δίνουμε ένα μοντέρνο μουσικό χαρακτήρα στις δεξιώσεις χωρίς να ξεχνάμε φυσικά την Ελληνική παραδοσιακή μουσική όταν αυτή είναι απαραίτητη. Έχουμε αφήσει πίσω τις κλασσικές ... έτοιμες μουσικές κονσέρβες που παίζουν οι περισσότεροι dj’s Γάμων της Αθήνας και προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικά live dj sets με Real Time Professional Mixing.
3Πόσο διαρκεί η μουσική κάλυψη;
Η μουσική κάλυψη σε μια δεξίωση κρατάει συνήθως μαζί με τη διάρκεια της μουσικής φαγητού 7 με 8 ώρες. Τόσες ώρες περίπου έχει αντοχές και ένας disc-jockey να εργαστεί όλη τη νύχτα δεδομένου ότι μιλάμε για μια πνευματική εργασία που απαιτεί εγρήγορση και σωστές επιλογές συνεχώς. Αρκετές φορές αυτή η διάρκεια φτάνει τις 9-10 ώρες όμως καλό είναι αν ο πελάτης γνωρίζει εκ' των προτέρων ότι θέλει να κάνει ένα γλέντι που θα κρατήσει περισσότερο από 8 ώρες να ενημερώσει την εταιρία μας ώστε να παρευρίσκονται 2 dj στη δεξίωση.
1Μέχρι πόσα άτομα μπορείτε να καλύψετε;
Δεν υπάρχει κανένα όριο στην ηχητική κάλυψη, όσο περισσότερα τα άτομα τόσο μεγαλύτερο το ηχοσύστημα. Η Wedding dj μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε όγκο εκδήλωσης κληθεί να καλύψει.
2Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθω σε συμφωνία μαζί σας;
Για ημερομηνίες όπου η ζήτηση είναι μεγάλη όπως τα Σαββατόβραδα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι το τέλος του Ιουλίου και από τέλος Αυγούστου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου καλό θα είναι να προνοήσετε μέχρι και ένα χρόνο πριν. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες Παρασκευές και Κυριακές 5 με 6 μήνες νωρίτερα είναι ασφαλές.
3Ποιά είναι η αμοιβή σας;
Ανάλογα με τις παροχές που θα συμφωνήσουμε με τον υποψήφιο πελάτη μας θα λάβει και τη σχετική προσφορά. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και προσπαθούμε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε να είναι ρεαλιστικές. Το μότο μας είναι “Value For Money"
 • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
  Όλια Τσούνη
 • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
  Όλια Τσούνη

Στείλτε μας email για να μάθετε το κόστος για το δικό σας γάμο!

Ενδιαφέρομαι για γάμο που θα γίνει:
ΑττικήΜύκονοΣαντορίνηΣίφνοςΠάροςTήνοςΑλλού
Ημερομηνία Γάμου:

Ελληνικα