Έφτασε η ώρα να επιλέξετε
τον κατάλληλο dj για το γάμο σας!

Έφτασε η ώρα να επιλέξετε τον κατάλληλο dj για το γάμο σας. Η επιλογή του dj για γάμο είναι από τις πιο σημαντικές ενέργειες για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία τη δική σας αλλά και των προσκεκλημένων σας. Αν αποφασίσατε η μουσική κάλυψη του γάμου σας να γίνει από Dj και όχι από ορχήστρα live πρέπει να επιλέξετε έμπειρο επαγγελματία dj ώστε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και η πίστα να είναι πάντα γεμάτη.Η ημέρα του γάμου σας αξίζει να συνδυαστεί με πολύ τραγούδι και χορό χωρίς εκπτώσεις στις υπηρεσίες djing γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στην πορεία της δεξίωσης. Η ομάδα της Wedding Dj σας εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα είναι μεγάλη μας τιμή και ευχαρίστηση να υλοποιήσουμε μαζί τη διεξαγωγή του δικού σας Wedding Party…. !!!! Να θυμάστε ότι ένας επαρκής….DJ δεν είναι ικανός να σηκώσει στις πλάτες του τη διασκέδαση 200 - 300 ατόμων. Μην έχετε ως μοναδικό κριτήριο το οικονομικό σκέλος…. αυτό που χρειάζεστε είναι μια πίστα γεμάτη και γλέντι που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Ξεκινώντας.. βήμα - βήμα

Η ετοιμασία για τη μουσική ξεκινά αρκετό καιρό πριν έρθει η στιγμή της γαμήλιας εκδήλωσής σας. Το πρώτο καθώς και το δεύτερο ραντεβού μας είναι καθοριστικής σημασίας για τους εξής λόγους:

 1. Γνωρίζετε την Wedding Dj και σας γίνεται παρουσίαση των υπηρεσιών μας
 2. Μαθαίνουμε τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας για τη βραδιά της εκδήλωσης
 3. Προτείνουμε ιδέες και λύσεις όσον αφορά τον ηχητικό & φωτιστικό εξοπλισμό, εφέ κ.ά.
 4. Λαμβάνετε την οικονομική μας πρόταση.
 5. Οργανώνουμε τα τραγούδια της εισόδου του ζευγαριού, της τούρτας, του χορού αλλά και ολοκληρώνουμε το playlist μας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες, τα ακούσματα των καλεσμένων σας & την καταγωγή των οικογενειών σας.

Η Wedding Dj σας εγγυάται:

 1. Αμέριστη κατανόηση των αναγκών σας
 2. Εντυπωσιακές ιδέες & λύσεις που θα αφήσουν τους καλεσμένους σας εντυπωσιασμένους
 3. Παροχή προτάσεων σε μουσικές επιλογές αλλά και προσαρμογή των επιλογών στη διάρκεια του γλεντιού με βάση την ψυχολογία των προσκεκλημένων.
 4. Σχέση κόστους και ποιότητας υπηρεσιών που σας συμφέρει

Μας ρωτάνε...

1Ο γάμος μας θα γίνει στη Μύκονο. Μπορείτε να τον αναλάβετε;
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στη μουσική και ηχητική κάλυψη των destination weddings γι' αυτό άλλωστε κάθε χρόνο αναλαμβάνει δεκάδες εκδηλώσεις σε hot προορισμούς για γαμήλιες δεξιώσεις όπως στη Μύκονο τη Σαντορίνη τη Σίφνο, το Πήλιο και πολλά άλλα ειδυλλιακά μέρη...
2Έχετε συγκεκριμένο ρεπερτόριο;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ρεπερτόριο στις γαμήλιες δεξιώσεις διότι οι ηλικιακές ομάδες ποικίλουν όπως ποικίλουν και οι προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη. Οι καλεσμένοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μεταξύ 18-19 ετών μέχρι 65-70 ετών. Κύριο μέλημα μας είναι να περάσουν όλοι καλά δίνοντας φυσικά έμφαση στις προτιμήσεις του ζευγαριού. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι δίνουμε ένα μοντέρνο μουσικό χαρακτήρα στις δεξιώσεις χωρίς να ξεχνάμε φυσικά την Ελληνική παραδοσιακή μουσική όταν αυτή είναι απαραίτητη. Έχουμε αφήσει πίσω τις κλασσικές ... έτοιμες μουσικές κονσέρβες που παίζουν οι περισσότεροι dj’s Γάμων της Αθήνας και προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικά live dj sets με Real Time Professional Mixing.
3Πόσο διαρκεί η μουσική κάλυψη;
Η μουσική κάλυψη σε μια δεξίωση κρατάει συνήθως μαζί με τη διάρκεια της μουσικής φαγητού 7 με 8 ώρες. Τόσες ώρες περίπου έχει αντοχές και ένας disc-jockey να εργαστεί όλη τη νύχτα δεδομένου ότι μιλάμε για μια πνευματική εργασία που απαιτεί εγρήγορση και σωστές επιλογές συνεχώς. Αρκετές φορές αυτή η διάρκεια φτάνει τις 9-10 ώρες όμως καλό είναι αν ο πελάτης γνωρίζει εκ' των προτέρων ότι θέλει να κάνει ένα γλέντι που θα κρατήσει περισσότερο από 8 ώρες να ενημερώσει την εταιρία μας ώστε να παρευρίσκονται 2 dj στη δεξίωση.
1Μέχρι πόσα άτομα μπορείτε να καλύψετε;
Δεν υπάρχει κανένα όριο στην ηχητική κάλυψη, όσο περισσότερα τα άτομα τόσο μεγαλύτερο το ηχοσύστημα. Η Wedding dj μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε όγκο εκδήλωσης κληθεί να καλύψει.
2Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθω σε συμφωνία μαζί σας;
Για ημερομηνίες όπου η ζήτηση είναι μεγάλη όπως τα Σαββατόβραδα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι το τέλος του Ιουλίου και από τέλος Αυγούστου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου καλό θα είναι να προνοήσετε μέχρι και ένα χρόνο πριν. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες Παρασκευές και Κυριακές 5 με 6 μήνες νωρίτερα είναι ασφαλές.
3Ποιά είναι η αμοιβή σας;
Ανάλογα με τις παροχές που θα συμφωνήσουμε με τον υποψήφιο πελάτη μας θα λάβει και τη σχετική προσφορά. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και προσπαθούμε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε να είναι ρεαλιστικές. Το μότο μας είναι “Value For Money"
 • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
  Όλια Τσούνη
 • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
  Όλια Τσούνη

Στείλτε μας email για να μάθετε το κόστος για το δικό σας γάμο!

Ενδιαφέρομαι για γάμο που θα γίνει:
ΑττικήΜύκονοΣαντορίνηΣίφνοςΠάροςTήνοςΑλλού
Ημερομηνία Γάμου:

Ελληνικα
 • Αγγλικα
 • Ελληνικα