Πυροτεχνήματα Γάμου | Βεγγαλικά & Ειδικά Εφέ

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ρίψης πυροτεχνημάτων για τη δημιουργία φαντασμαγορικής ατμόσφαιρας στις σημαντικότερες στιγμές μιας γαμήλιας δεξίωσης όπως η είσοδος και ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Εγγυόμαστε το άψογο και επαγγελματικό αποτέλεσμα και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε φαντασμαγορικές σκηνές που ο επαγγελματίας φωτογράφος σας, θα αποθανατίσει με μοναδικό τρόπο ώστε να σας μείνουν αξέχαστες.
Τα βεγγαλικά και τα ειδικά εφέ δε χρειάζονται πολλά χρήματα για να δημιουργήσουν την πολυπόθητη ατμόσφαιρα. Η εταιρεία μας έχει νόμιμη άδεια χρήσης βεγγαλικών σε γάμους και event. Όλα μας τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και συνοδεύονται από πιστοποιητικό ασφαλείας. Ένα εναρκτήριο budget για τη χρήση βεγγαλικών είναι τα 100 € με το μέσο όρο να είναι στα 250 με 350 ευρώ για τα συντριβάνια και 350 με 500 ευρώ για τα εναέρια πυροτεχνήματα. Συμπεριλαμβανομένου του εξειδικευμένου ασύρματου πυροκροτητή. Λαμβάνουμε πάντα σοβαρά υπόψιν την ασφάλεια των καλεσμένων σας για το λόγο αυτό τα πυροτεχνήματα πυροδοτούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.
Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς πυροτεχνήματα πολλών τύπων ανάλογα με την επιθυμία σας.

Πυροτεχνήματα Συντριβάνια

Είναι ευρέως γνωστά για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούν αλλά και την απόλυτη ασφάλεια που παρέχουν χωρίς την άδεια από την πυροσβεστική. Τα χρησιμοποιούμε κυρίως σε μια πολύ σημαντική στιγμή του γαμήλιου event όπως στην είσοδο του ζευγαριού, στο χορό του ζευγαριού αλλά και στη στιγμή της κοπής της τούρτας.
Όλες οι ενέργειές μας πραγματοποιούνται με ασύρματο σύστημα πυροδότησης από εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας.

Πυροτεχνήματα Βεντάλια

Τα εναέρια πυροτεχνήματα τύπου βεντάλιας είναι άκρως φαντασμαγορικά και συνήθως τα χρησιμοποιούμε μετά τον πρώτο χορό του ζευγαριού. Το ύψος που μπορούν να φτάσουν είναι τα 100 μέτρα και πραγματικά είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να επιλέξετε αυτή τη στιγμή για να κλείσει ο γαμήλιος πρώτος χορός σας! Το κόστος τους εξαρτάται από τον αριθμό των βολών και όχι τη διάρκεια του προγράμματος. Όλες οι ενέργειές μας πραγματοποιούνται με ασύρματο σύστημα πυροδότησης από εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας.

Εναέρια Πυροτεχνήματα όλων των τύπων

Επιθυμείτε να δείτε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό με πολλά χρώματα, ρυθμό και σχέδια; Τότε μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα όμορφο σενάριο με εναέρια πυροτεχνήματα καθώς η νύχτα θα γίνει μέρα και από τα στόματα των καλεσμένων θα ακούτε ένα συνεχόμενο ουαου !!!
Το τελικό αποτέλεσμα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των παρευρισκομένων και εσείς θα εμπλουτίσετε τη συλλογή του γαμήλιου άλμπουμ σας με στιγμιότυπα που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη σας.

Καπνός & Ξηρός Πάγος

Δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις σας αλλά και τη νύχτα του γάμου σας με τα εξαιρετικά εφέ καπνού από την Dj-Wedding.gr ! Αφήστε ένα πέπλο μυστηρίου και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα να γεμίσουν το χώρο από καπνό με τη βοήθεια ή μη του ξηρού πάγου, και σε συνδυασμό με διακοσμητικό φωτισμό και πυροτεχνήματα δημιούργησε το αποτέλεσμα που θα αφήσει τους πάντες άφωνους! Προτίμησε χρώματα, ατμοσφαιρικό καπνό τύπου ομίχλης ή έναν παχύρρευστο, πυκνό καπνό για να διακοσμήσεις την πίστα ή οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείς, σχηματίζοντας ένα μοναδικό θέαμα που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί!

  • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
    Όλια Τσούνη
  • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
    Όλια Τσούνη

Στείλτε μας email για να μάθετε το κόστος για το δικό σας γάμο!

Ενδιαφέρομαι για γάμο που θα γίνει:
ΑττικήΜύκονοΣαντορίνηΣίφνοςΠάροςTήνοςΑλλού
Ημερομηνία Γάμου:

Ελληνικα