Διακοσμητικός Φωτισμός Γάμου | Φωτιστική Κάλυψη Γάμων

Η εταιρεία μας δεν ασχολείται απλά με τη φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων αλλά και με τη διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης με υψηλής ποιότητας επαγγελματικό φωτισμό. Η εξέλιξη της τεχνολογίας LED-LIGHTING επέτρεψε την τελευταία πενταετία να αναπτυχθεί με γοργούς ρυθμούς η διακόσμηση των χώρων δεξίωσης με συνδυασμούς συστημάτων επαγγελματικού φωτισμού. Με απλά λόγια LIGHT DECORATION. H Wedding Dj διαθέτει σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που μπορεί να καλύψει από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη εκδήλωσή σας. Επίσης όλο το προσωπικό μας είναι άριστα εξειδικευμένο στην εγκατάσταση και συναρμολόγηση του εξοπλισμού καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία μας καθοδηγούν.

Τι είναι το Light Decoration;

Είναι η επέμβαση στην αισθητική ενός ανοιχτού ή κλειστού χώρου δεξίωσης κατά τις βραδινές ώρες με τη χρήση φωτισμού για την ανάδειξη της καλαισθησίας της τοποθεσίας. Συχνά μπορεί να πηγαίνουμε σε όμορφους χώρους αλλά επειδή δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός να μην ανακαλύπτουμε τις ομορφιές τους τοπίου.

Γιατί είναι σημαντικό για τη δεξίωση;

 •  Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του χώρου της δεξίωσης ή του τοπίου στα πέριξ αυτής κατά τις βραδινές ώρες
 •  Προβάλλει τον υπάρχοντα επαγγελματικό στολισμό
 •  Δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα κατά την προσέλευση των καλεσμένων σας και κατά τη διάρκεια του φαγητού
 •  Μετατρέπει τον χώρο σε χώρο διασκέδασης σε συνδυασμό με τον φωτισμό στην περιοχή της πίστας

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος του Light Decoration εξαρτάται από το εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί για την εκδήλωσή σας. Η ομάδα μας θα σας προτείνει τις βέλτιστες λύσεις για τη φωτιστική κάλυψη του δικού σας χώρου.

 • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
  Όλια Τσούνη
 • Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
  Όλια Τσούνη

Στείλτε μας email για να μάθετε το κόστος για το δικό σας γάμο!

Ενδιαφέρομαι για γάμο που θα γίνει:
ΑττικήΜύκονοΣαντορίνηΣίφνοςΠάροςTήνοςΑλλού
Ημερομηνία Γάμου:

Ελληνικα
 • Αγγλικα
 • Ελληνικα